Αιθέρια Έλαια για Διαλογισμό

Λιβάνι (Boswelia carteri): Το αιθέριο έλαιο από λιβάνι διαθέτει μία ζεστή, γλυκιά και βαλσαμική οσμή και εκτιμάται ιδιαίτερα για την ιδιότητά του να αφυπνίζει την αίσθηση της πνευματικότητας και της εσωτερικής δύναμης.

Είδος ενέργειας: Yang

Υλάνγκ Υλάνγκ (Cananga odorata): Το άρωμά του είναι υπέροχο, εξαιρετικά γλυκό, ανθώδες και ελαφρά μπαχαρώδες με εξωτικές νότες. Βοηθά στη δημιουργία ενός ειρηνικού συναισθήματος και στην εξαφάνιση του θυμού, που αποτελεί εμπόδιο στον διαλογισμό, στη θεραπεία και σε όλες τις πνευματικές δραστηριότητες.

Είδος ενέργειας: Yin

Λεβάντα (Levandula angustifolia): Το άρωμα της λεβάντας είναι φρέσκο, ανθώδες και πικρόγλυκο. Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και ενεργειακά, ενθαρρύνει την αυτοβελτίωση και την απελευθέρωση ανέκφραστων συναισθημάτων. Θα εκτιμήσετε το αιθέριο έλαιο λεβάντας αν είστε γεμάτοι από δημιουργικό δυναμικό, αλλά παρουσιάζετε δυσκολία να το εκφράσετε.

Είδος ενέργειας: Yin με λίγο Yang

Stress Away: Το “stress away” είναι ένα μίγμα κατευναστικών και αναζωογονητικών αιθερίων ελαίων της Young Living, το οποίο περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό από αιθέρια έλαια βανίλιας, λάιμ, copaiba, κέδρου και λεβάντας. Είναι αποτελεσματικό στη μείωση της νοητικής ακαμψίας και στην ανάκτηση της ψυχικής ισορροπίας.

Είδος ενέργειας: Yin και Yang

Τα αιθέρια έλαια: λεβάντα, λιβάνι, υλάνγκ υλάνγκ και “stress away”.